Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Петя Дикова и Илич - двойка от 70-те за ... двойка! Месечков и Шонова- модна месечина посред бял ден... И още + СНИМКИ


Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката „ ТелеГАФ “ на  в. „ Телеграф “.

 

Барон и баронеса Гендович - постоянно в десятката!



Аристократичната двойка Вера и Кирил Гендович не са суетни, само че са вдъхновяващи за суетност със всеки собствен избор. Изисква се храброст да си благородник в България, по тази причина баронеса Гендович е същинска находка и устоява стилната си позиция отлично. Тази шапка разказва естетическите и знания и процедура без провали, а дрехата цъфти в инак мрачната майска седмица. Барон Кирил Гендович удачно е подбрал своя костюм, като единственото безчинство тук е вратовръзката, в която се е отразил безоблачен лъч. Двамата отпразнуваха скоро 50-та годишнина от тяхната сватба- още един мотив да им честитим достолепието и любовта с които са извървяли този път.



Петя Дикова и Илич-  двойка от 70-те за... двойка

Не помня да съм се смял по този начин в миналото, както пред гризящата очите ми дрешка на Петя Дикова. Горкото момиче е стиснато за гушата от аленото парче плат, което сходно циклоп се е вселило ужасяващо в нея. Така главата избуява като кашпа пред държавна институция и в съдружничество с прическата образува неща, които не желая да разказвам. Ръкавите на блузата ме връщат в коронясването на Сашка Васева за дупнишката Мадона, единствено че Сашето си слагаше такова деколте, че не виждаш останалото. Черният панталон се връзва обаче доста добре с портмоненцето-чантичка на Мирослав Илич. Това не мога да отрека. Не, не мога. Самият Илич или се връща от сцепване на дърва или го играе фешън дърво накичен с пуловер без ръкави върху дънкова ризка и безформени дънки. Моят твърди, че преди време опитал да преведе на немски Божествена жено, само че се получило нещо като ария на Бисер Киров и се отказал. Такива ми ти съботни новини, благи читателю...Не унивайте.



Кристиян и Алма- Леда и лебеда по български...

Картинката е „ Бела съм, бела юначе “, въпреки юначе тук да не виждам. Гледам и нямам доверие на гледката в която зървам опит за новогодишна стратегия на малкия екран на Германска демократична република. Заради общото бяло и както съм без очила, ми се привижда едно тяло с две глави. Тази Евровизия още ми е в главата а внушението за картината Леда и лебеда не ме напуща в този миг. Тази безполова ефирност, изкуствени цветя и пози, тази плитка, идваща отникъде и отиваща наникъде, зареяните погледи, прическата на Кристиянчо... Какво да ви кажа, желая си вуйна Сиси Кеч пък.  Кадърът е подобаващ за реклама на прясно мляко... на прахуляк.



Раева и Сираков в тъжен  танц по Стендал?

Ето, какво мисля, че се е случило тук. Илияна Раева се е сетила в последния миг, че шоуто за танци  свършва и би трябвало да е в алена театрална рокля. Къде е сцената и в кое обитаемо място ми е мъчно да отгатна. Вижда се, че е приложила много възприятие за комизъм, излишно за известна дама над 40-те а шивашкото милосърдие стига да се опакова Ниагарския водопад. Толкова пера не съм виждал от коронясването на Камила, само че то беше че множеството кокошки по света си късаха перушината от гняв. Нейсе. Та, сетила се Мара, извинете Илияна и звъннала на Наско Сираков. Гаджето ме гледа учуден с чиния пуканки в средата на хола, до момента в който аз обмислям на глас. И намерила мъжа си в някой локал, до момента в който зевзечи с другари. Облечен в черното си кожено яке, черните прокъсани дънки, черните обувки, черната /ама и леко сива/ риза. Истински синхрон с коприните и тафтите на булкя си. Ако в това шоу е имало категория за синхронно обличане, то тези двамата не биха спечелили.



Месечков и Шонова- фешън месечина измежду бял ден...

Изглежда високата талия е още веднъж на мода само че несъмнено съм си бил в Лондон, когато тя е кацнала в София. Деси Стоянова е положила по себе си основите на дребна оранжерия, където на воля цъфтят гюлове, трендафили и рози. Гаджето ми се обажда и споделя, че това значело едно и също. Германеца му немски, значи си споделям и го изпращам за сол при съседката. За Щонова очевидно всеки ден е неделя, щом бутиците са били затворени. Стигам до това умозаключение, откакто взех решение, че намирам този цвят толкоз прост, че с него не може да се боядиса и Москвич. Говоря за това синьо, което може да се употребява само за плажни кърпи и саксия в детска градина. Господин Месечков май е под естетическо напрежение щом наподобява по този начин озадачаващо в облеклото си. Вярвам, че е имал най-хубави планове, пропаднали сред избора сакото от кадифе да е в кремаво или цвят шампанско. Месечков, слаб 2, яви се на фешън матура, знаеш адреса!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР